Tarieven/ vergoedingen.

 

‚ÄčHet tarief is afhankelijk van de locatie, de aard van de sessie, aantal sessies en uw persoonlijke wensen.

Alle genoemde tarieven zijn vanaf 2020 vrijgesteld van BTW.

Tarief per sessie:   Volwassenen: Losse sessie of workshop pardencoaching: € 55,-  

                                  Kinderen: € 50,-  voor een losse sessie of workshop paardencoaching.

                                  Paardencoaching als gezin: € 95,-

                                  Duur 60 -90 minuten

                                  Opstellingen: € 95,- euro per gezin. Kan zowel met als zonder paard plaats vinden.

                                  Wandelcoaching in en met de natuur: € 50,- zonder paard, duur is ca 60 -75 minuten.

 

Een normale workshop of sessie duurt gemiddeld 45 tot 75 minuten, (kinderen 45 - 60 min) naar gelang wat nodig is. Houdt hier rekening mee qua tijd.

Ook biedt Comfortzone individuele trajecten voor volwassenen en kinderen.

Een kort traject bestaat meestal uit een 6 tal coaching sessies en eventueel een terug kom evaluatie sessie na 6 weken.

Voor het actuele aanbod kijk je onder de knop "Aanbod" bovenaan deze site.

 

Andere mogelijkheden of wensen?  (bv coachen speciale doelgroep, kinderen, coachen op locatie, groepscoaching of met eigen paard)  Neem vrijblijvend contact op voor een offerte op maat.

 

VERGOEDINGEN

Coaching kan voor verschillende doeleinden worden ingezet en daarom is vergoeding vanuit verschillende bronnen mogelijk. Om voor vergoeding in aanmerking te kunnen komen is het altijd raadzaam om eerst na te gaan hoe de kosten vergoed kunnen worden en hier vooraf informatie over in te winnen en afspraken over te maken.

 

Via de werkgever:

Vaak reserveert een werkgever een opleidingsbudget per medewerker. In het algemeen zijn de kosten van een cursus vele malen hoger dan die van een coachtraject. Bovendien wordt een coachtraject als veel effectiever ervaren.

Via de Arbo-dienst van uw bedrijf, bijvoorbeeld in het kader van burn-out preventie. Hierbij dient u contact op te nemen met de bedrijfsarts.

 

Via het UWV:

Als u een uitkering ontvangt, dan kunt u bij de uitkeringsinstantie (UWV) informeren naar de beschikbare financiële middelen ten behoeve van uw herstel en re-integratie. U kunt met het UWV een Individuele Re-integratie Overeenkomst sluiten. Daarmee stelt het UWV een budget aan u beschikbaar waarmee u het coachingstraject geheel of gedeeltelijk kunt betalen. Kijk voor meer informatie op de website van het UWV.

Vanaf 2022 kunt u misschien ook de coaching vergoed krijgen via het STAP - budget.

 

Via het STAP-budget:

Werkenden en werkzoekenden kunnen vanaf 1 maart 2022 een STAP-budget van maximaal € 1.000 euro aanvragen voor scholing en ontwikkeling. Mensen kunnen deze subsidie gebruiken voor het volgen van een training, cursus of opleiding om zo goed inzetbaar te blijven op de arbeidsmarkt. De subsidie heet STAP. Dit staat voor Stimulering Arbeidsmarkt Positie.

Kijk voor meer informatie op de website van het UWV of Rijksoverheid.nl.

 

Via de ziektekostenverzekering:

Coaching valt niet onder primaire ziektekosten en wordt daardoor meestal niet (geheel) vergoed. Coaching wordt door een zorgverzekeraar vaak vergoed onder de noemer counseling, psychosociale hulpverlening of alternatieve behandelingen. Soms bieden verzekeraars een aparte vergoeding voor coaching. Ik adviseer daarom de mogelijkheden voor vergoeding van coaching vooraf na te gaan bij de eigen ziektekostenverzekeraar.

 

Via PGB:

Mensen met een Persoon Gebonden Budget kunnen in een aantal gevallen de kosten via PGB vergoed krijgen.