Aanbod:

Wandelcoaching in en met de natuur.

Wil jij wel graag coaching maar vindt je een paard toch wat eng of heb je het niet zo op paarden?

Voor deze personen ga ik vanaf nu ook wandelcoaching aanbieden in en met de natuur. Dit kan natuurlijk ook wandelend met paard, maar de meeste mensen die voor deze vorm van coachen kiezen hebben een duidelijke klik met de natuur en alles wat ademt, mens, dier boom etc.

Hieruit komen zeker hele mooie inspirerende inzichten kan ik je nu al wel vertellen. Een sessie wandelcoaching in en met de natuur kost bij Comfortzone 50 euro voor ca 65 minuten. Dit varieert per keer een beetje. Wil je meer informatie over deze vorm van coachen neem gerust geheel vrijblijvend contact met mij op, ik vertel je er graag meer over.

 

 

Paardencoaching als gezin.

Paarden coaching ervaren als gezin geeft vaak hele mooie en verhelderende inzichten in het gezin als systeem heb ik ervaren.

Hier kwam ik mee in aanraking nadat gezinnen als vakantie uitje een paarden coaching wilden ervaren.

In No time werden de verbanden over en weer in het gezin duidelijk en kreeg men door de paarden mooie inzichten in elkaars kwaliteiten.

Dit heeft mij aan het denken gezet waarna ik nu heb besloten om ook paardencoaching als gezin toe te voegen in mijn aanbod.

Paardencoaching als gezin ervaren kan al voor € 95,- voor ca 60 - 90 minuten.

 

Meer rust in lichaam en geest.

Meer dan de helft van alle Nederlanders en Belgen (61%) ervaart regelmatig stress of loopt al langere tijd rond met spanningen of angsten…Bewegen in de vorm van wandelen, yoga, hardlopen etc. helpt wel even, maar spanningsklachten komen vroeg of laat altijd weer terug. Zelfs als je idee hebt dat je het rustig aan doet blijven de klachten vaak aanwezig, of ze komen “spontaan” terug zonder dat er een duidelijke oorzaak voor is. Soms is het er zelfs al bij het wakker worden, terwijl je toch lekker hebt geslapen. De continue focus op klachten kost ontzettend veel energie, wat weer invloed heeft op je werkprestaties, de omgang met je partner, familie, vrienden enzovoort.

Als je langere tijd stress ervaart, of je angst of paniekerig voelt kan jouw zenuwstelsel zich na een tijdje niet meer goed herstellen. Wat doe je dan?

De meeste mensen gaan vechten tegen lichamelijke klachten. Met goede bedoelingen, want je wil het onder controle hebben. Echter, maakt dit het juist alleen maar erger. Je lichaam staat dan eigenlijk continu “aan” en dit werkt het herstelproces tegen.

Gelukkig is er een manier om makkelijker te leren omgaan met stress of angstige situaties. Lichamelijke spanningsklachten kunnen daardoor met 83% verminderen!

Om jou dit ook te leren heb ik de cursus “Rust in lichaam en geest” ontwikkeld.

In slechts 6 sessies leer je hoe jouw lichaam en geest werken, hoe je oude - niet werkende - strategieën de deur uit kunt doen en nieuwe manieren ontdekt om klachten te verminderen.

Met de cursus “Rust in lichaam en geest” ontdek je hoe je de focus van je spanningsklachten haalt en grip krijgt op je lichaam.

Bij het afronden van een traject ontvang je een leuk aandenken voor de toekomst.

Wil jij dit ook neem dan even contact op Linda@comfortzone-paardencoaching.nl   

Bellen mag ook tel 06-10635032

 

Afvallen met en in je comfortzone?

Dat een gezonde leefstijl belangrijk was wisten we al wel. Maar soms heb je gewoon wat extra motivatie nodig of een duwtje in de rug.

Iedereen weet wel hoe hij of zij kan afvallen, en er zijn diëten genoeg waar je in korte tijd 10 kilo of meer kan afvallen.

Maar bij Comfortzone en hulp bij afvallen kijken we verder dan dat, we kijken naar de reden waarom iemand aankomt:  Veel gehoorde oorzaken zijn:  Stress, verveling, medicatie, onzekerheid, eenzaamheid, we eten allang niet meer omdat we honger hebben, maar we eten omdat het er is, ons aangeboden wordt zonder erbij na te denken wat we nu eigenlijk eten en of dat hetgeen is wat ons lichaam nu nodig heeft.

Met Comfortzone en hulp bij afvallen kijken we naar het totaal plaatje en naar de reden waarom iemand eet, aankomt in gewicht of het afvallen niet lukt.

Het is een bewust wording proces waarbij juist kleine stapjes worden gezet die na enige oefening makkelijker en langduriger stand houdt dan een dieet.

Een aantal kleine veranderingen in je leefstijl en bewust wording kan al veel doen.

Gemiddeld is men hier ca 6 sessies voor nodig. 

Een waardevolle investering in jezelf en niet onbelangrijk je immuun systeem verbeterd aanzienlijk door. 

Bij interesse neem gerust contact op via tel 06-10635032 of mail mij.

 

Mentaal fit in je Comfortzone.

 Een elastiekje knapt niet zomaar, maar de rek kan er wel uit!

We kennen allemaal wel het gevoel dat je even mentale veerkracht verliest, soms ben je daardoor meer uit balans dan gewenst. Precies voor die momenten is het prettig om te leren hoe je de balans vindt tussen draaglast en draagkracht. 

Bij de cursus Mentaal Fit in je Comfortzone leer je in 6 bijeenkomsten anders om te gaan met de problemen waar je tegenaan loopt, je krijgt concrete handvatten om (beter) om te gaan met stress en spanning, met slaapproblemen en negatieve gedachten. Je voelt je sterker, krijgt meer zelfvertrouwen en je voelt je energieker.

 De kosten zijn € 330,- voor 6 keer individuele coaching met behulp van paard.

 Aanmelden kan via e-mail: Linda@comfortzone-paardencoaching.nl

 

Afgelopen week werd ik benaderd met de vraag of ik ook weer cadeau bonnen had voor een kennismaking of workshop met paardencoaching?
"Ja zeker!"
Neem gerust contact op dan maken we er iets leuks van.

  Losse workshop paardencoaching cadeau geven:

   Duur workshop kinderen ca 45 - 50 minuten, volwassenen ca 60 - 70 minuten. Kosten zijn: Kinderen € 50,- en volwassenen € 55,- 

 

Individuele trajecten voor volwassenen of kinderen.

 Een traject bestaat uit een vrijblijvende intake/kennismaking, aantal sessies en evaluatie/afsluiting. Tijdens de intake bespreken we het doel en het aantal   sessies dat we denken nodig te zijn (gemiddeld tussen de 5 en 10 sessies) en de te verwachten kosten. 

Thema`s/doelen kunnen onder andere zijn: meer zelfvertrouwen willen, omgaan met ingrijpende gebeurtenis of ziekte, hulp of ondersteuning bij Burn-out klachten, verminderen van stress en spanning, nieuwe life-style creëren.

 

 comfortzone en hulp bij afvallen/gewichtsbeheersing.

 Een totaal pakket van totaal 6 sessies,  van ca 1 uur (met enige uitloop) met na 5 weken een evaluatie sessie. Kosten:€ 330,-

 Vaak weten we wel hoe we kunnen afvallen of desgewenst aankomen met een dieet maar vervallen we na een tijdje toch weer in ons oude   gedrag. Omdat de oorzaak van het aankomen/afvallen niet wordt aangepakt. 

 Met paardencoaching gaan we op zoek naar de oorzaak en gaan we werken aan je comfortzone in combinatie met het paard.

 Wil je meer weten over hoe een paard hierbij kan helpen? bel gerust 06-10635032

 

  Proeverij Paardencoaching.

 Een Paardencoaching Proeverij is voor mensen die graag een stukje willen proeven van wat Paardencoaching is en voor je kan betekenen. Een proeverij duurt ca 2 uur en kost € 50,-  per persoon maximaal 6 deelnemers. Elke deelnemer ontvangt een minisessie paardencoaching en we sluiten af met een groepsopdracht uiteraard ook met paard.

 

 comfortzone training voor kinderen.

Hierin wordt gewerkt aan je veilig voelen, zeker voelen, samen werken, grenzen aangeven en communiceren kortom je comfortzone!

Comfortzone training voor kinderen is een sociale vaardigheidscursus voor kinderen vanaf 7 jaar.

De lesmethode is gericht op het ontwikkelen van sociale vaardigheden en het ondersteunen van emotionele groei.
De lessen zijn praktijkgericht, educatief en speels met een pony/paard waardoor een dynamische leeromgeving wordt gecreëerd.

Leren van en met elkaar, samen met een pony onder deskundige begeleiding van een gecertificeerde coach.
Letterlijk in beweging komen, zelf Doen, zelf Ervaren en zelf Leren.

 

Comfortzone voor kinderen omvat de volgende onderwerpen:

1 Kennismaken.

2 Samenwerken/communicatie.

3 Je Comfortzone.

4 Grenzen aangeven.

5 Je talenten laten zien.

All-in pakket van 6 keer ca 60 minuten per keer (incl. intake) voor € 250,- Dit alles in combinatie met een paard.

Bij betaling in een keer is de intake gratis.

 

Ik heb besloten om paardencoaching voor kinderen alleen individueel of in tweetallen aan te bieden, liefst in combinatie met ouder of verzorger omdat ik gemerkt heb dat er dan betere en mooiere ontwikkelingsprocessen ontstaan die langer bij blijven omdat men daar in de thuissituatie ook weer mee aan de slag kan.

Wil je graag meer weten of je aanmelden neem dan contact op via Mail: Linda@comfortzone-paardencoaching.nl of bel tel 06-10635032. 

 

Voor volwassenen zijn er losse sessies of een traject.

Voor groepen of teams: vraag vrijblijvend naar een offerte op maat.

Vul gerust het formulier in voor meer info of een vrijblijvende kennismaking.