Wilt u uw ervaringen met comfortzone-paardencoaching delen en een reactie en/of aantal sterren achter laten? Wordt zeer gewaardeerd. :-)

 

Geef hier uw stem over Comfortzone-paardencoaching.   (Aantal sterren aangeven).

Rating: 4 sterren
7 stemmen

U kunt hieronder uw reactie of ervaringen delen met Comfortzone-paardencoaching.

Ps. Je e-mail adres blijft onzichtbaar.

Reactie plaatsen

Reacties

Linda
een jaar geleden

Mooi cadeautje:
Mijn klant is een volwassen vrouw van midden 40 en kampt al jaren met een depressie en negatieve gedachten. Is al eens opgenomen en in behandeling bij psycholoog en psychiater.

Hoe ontzettend dankbaar ben ik dan als ze aan het einde van onze sessie met de paarden ineens zegt: “hier vind ik de voor mij meest effectieve vorm van therapie. Bij jouw paard hoef ik even niet verplicht te praten en mag ik mij volledig concentreren op hoe ik mij voel. Dit geeft mij de moed om weer door te kunnen.”

Deze uitspraken zijn voor mij zulke mooie cadeautjes.
(Linda Timmerman).

Anne
4 jaar geleden

Na huisarts en ggz psycholoog bij Linda gekomen. Ik had zelf gegoogeld op paarden coaching. Omdat ik daar van gehoord had en ik wel contact heb met paarden.
Bij paard Lucky kwam ik echt tot rust, Linda stelt ook wel vragen over ontstaan maar wanneer te erg werd kwam Lucky tussen mij en haar in staan als soort bescherming zei Linda. Zo fijn om te merken dat er iemand voor je op komt ook al is dat een paard.

Gerdien
5 jaar geleden

Na een moeilijke periode privé en op het werk bij Linda gekomen voor de paardencoaching. Ik, die het nooit zo heel erg op paarden had, ineens in nauw contact met een paard. Lucky liet mij zien en ervaren dat ik de lat niet zo hoog hoef te leggen en dat ik trots/tevreden kan/mag zijn met de stappen die ik al gemaakt had. Bewust geworden om duidelijker mijn grenzen aan te geven / te bewaken en doelen dichter bij mezelf te houden. Dankjewel Linda en Lucky!!!

Maud van Olst
5 jaar geleden

Linda is een fijne paardencoach met passie voor haar vak. Bij haar is ook begeleiding en coaching op het paard mogelijk.

Vera
5 jaar geleden

Wat een bijzondere ervaring: paardencoaching als je niets met paarden hebt én zelfs denkt dat je er bang voor bent. Bijzonder hoe er (leiderschaps)lessen worden geleerd in de omgang met een paard. Het was een spiegel voor ons gedrag en het paard werd een metafoor voor de uitdagingen in ons werk: hoe krijgen we het paard in beweging zodat het ontspannen ons volgt. Geweldig, leerzaam en dankzij de geduldige coaching van Linda een meer dan een verrijkende ervaring.

Marlies
5 jaar geleden

Voor onze zoon van 7 jaar zijn we in contact gekomen met Linda, die op een zorgvuldige en warme wijze hem begeleid heeft en hem op speelse wijze in zijn kracht heeft gezet. Wat een magisch mooie transformatie hebben wij in onze zoon gezien, hij staat nu zelfverzekerd en sociaal sterk in het leven.

Kennismaken met paardencoaching.

Ik had al eens gelezen over paardencoaching en was erg benieuwd hoe dat in het ‘echt’ zou gaan. Vond het erg interessant en zou het graag een keer willen meemaken. Alleen, ik ben bang voor paarden!

Comfortzone-paardencoaching was aanwezig op een dieren-fair en daar maakten mijn vriendin en ik kennis met Linda. Een mooie kans om een boel vragen te stellen over paardencoaching (we gingen een paar keer terug om nog meer te vragen) en tot onze grote verrassing won mijn vriendin die dag een gratis sessie paardencoaching voor 2 personen!! Hoe toevallig was dat (of juist niet ….), we waren superblij.

Maandag 12 november was het zover. Voor de sessie begon kregen we uitleg van Linda en daarna maakten we kennis met de paarden. Ik ben bang voor paarden en eerlijk gezegd vond ik het eerst doodeng toen ze dichterbij kwamen. Gelukkig ging mijn vriendin als eerste ‘in de bak’ voor de sessie en kon ik nog even rustig wennen.

Ik vond heel mooi om te zien hoe de paardencoaching bij haar ging en toen ik aan de beurt was kon ik al vrij snel mijn angst loslaten. Samen met paard Lucky durfde ik naar mezelf te kijken. Niet altijd even makkelijk, eigenlijk gelijk al erg confronterend, maar het voelde ook heel vertrouwd. En dat sterkte mij om door te gaan met de sessie.

Ik heb veel inzicht gekregen. In mijn hoofd zat ‘een verhaal’ en ik had mijn gevoel uitgeschakeld. Door de vragen en oefeningen van Linda en hoe Lucky zich gedroeg kreeg ik op een mooie manier contact met mezelf, heel fijn!

Ik denk er veel met plezier en verwondering aan terug. Doordat je niet veel hoeft te zeggen, kun je meer voelen. En een gevoel blijft je goed bij zodat je daar op latere momenten steun aan hebt. Tijdens een sessie kun je ook dingen uitproberen om te zien hoe ander gedrag of intenties kunnen werken voor jou; het paard houdt je immers gelijk een spiegel voor.

Zeker de moeite waard om een sessie af te spreken als je er even niet meer uit komt en een liefdevol steuntje in de rug kunt gebruiken.

Ook de deskundige en warme begeleiding van Linda was heel fijn. Nogmaals heel erg bedankt allebei (en Lucky natuurlijk) voor deze bijzondere ervaring!

 

Verstuurd vanaf mijn iPhone

Linda Timmerman | Comfortzone-paardencoaching | Paardencoaching Overijssel.

Ommerweg 81,  7447 RC Hellendoorn  tel:  06-10635032        Linda@comfortzone-paardencoaching.nl